Τα νέα όσον αφορά στους τραυματίες του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, λίγο μετά την άνετη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που έμεινε εκτός κόντρα στους Θεσσαλονικείς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε στο ματς με τη Ζάλγκιρις (11/10), δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποια θλάση.

Παρόλα αυτά, πιθανότατα δεν θα μπορέσει να προλάβει το ματς της Τρίτης (15/10) με την Αρμάνι, ειδικά δεδομένου του ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλές λύσεις, επομένως δεν χρειάζεται να πιέσει τον Αμερικανό αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Από την άλλη, ο Φίλιπ Πετρούσεφ, που ήταν στη 12άδα κόντρα στον Άρη αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, ξεκουράστηκε λόγω της ίωσης που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και τον ταλαιπώρησε.

Τέλος, τα θετικά νέα προέρχονται από την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και να κάνει την επιστροφή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (25/10) για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σε όλα αυτά αναφέρθηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: «Για το πρώτο ματς δεν υπολογίζω Γκος και Μιλουτίνοφ, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για τον Νάιτζελ να επανέλθει, χωρίς να έχει κάτι σοβαρό βέβαια. Για τον Μιλουτίνοφ, θα πρέπει να κάνει κάποιες ομαδικές προπονήσεις για να μπει. Όμως δείχνει σε καλή κατάσταση. Ίσως στο ματς της Παρασκευής, αλλά νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν στο παιχνίδι στο Μόναχο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ένα αστέρι γεννιέται: Πέντε ρεκόρ καριέρας για τον Αβδάλα κόντρα στον Πανιώνιο!

Λυκογιάννης: «Εκτός έδρας, αν δεν μπεις συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν έχεις ελπίδα»

Λιμνιάτης: «Δείξαμε ότι έχουμε μια ομάδα με χαρακτήρες και προσωπικότητα»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Μαζί στην κορυφή Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ Betsson

Άντεξε στην αντεπίθεση του Πανιωνίου και πήρε την πρώτη νίκη του το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Δεν υπολογίζω στον Γκος με την Αρμάνι, δύσκολα θα προλάβει και ο Μιλουτίνοφ»

Καστρίτης: «Ο Ολυμπιακός μας σεβάστηκε στον υπερθετικό βαθμό, εσωτερικό το θέμα με Μαντζούκα»

Βεζένκοφ: «Θέλουμε συνοχή και συνέχεια - Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι και το κάναμε»

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δυναμική μας - Κάθε ματς προς όφελός μας»

Επέστρεψε... φορτσάτος στη βασική πεντάδα του Ολυμπιακού ο Φαλ!