Τοπ ρόστερ ο Παναθηναϊκός. Τοπ ρόστερ ο Ολυμπιακός. Τοπ και οι ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM, που κλήθηκαν να δημιουργήσουν μια υπερομάδα με παίκτες των «αιωνίων», που δεν θα είχε αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος, ο Γιώργος Πετρίδης λύνει τη δύσκολη εξίσωση των 6 «πράσινων»+6 «ερυθρόλευκων» και επέλεξε τον προπονητή που θα τους καθοδηγούσε στον απόλυτο θρίαμβο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Ζέρβας παίρνει τη «σκυτάλη» και χτίζει τη δική του δωδεκάδα με τους κορυφαίους αλλά και πιο ταιριαστούς μεταξύ τους παίκτες από τα δύο ρόστερ, η οποία δεν θα είχε τίποτα να φοβηθεί ακόμη και κόντρα σε ομάδες NBA!

Δείτε τα βίντεο:

@sporfm946 ?? ???????????? ?????????????????? ???????????????????? ?????? ???????????????????????? ?????? ???? ???????????? ???? ?????????? Τοπ ρόστερ ο Παναθηναϊκός. Τοπ ρόστερ ο Ολυμπιακός. Τοπ και οι ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM, που κλήθηκαν να δημιουργήσουν μια υπερομάδα με παίκτες των «αιωνίων», που δεν θα είχε αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος, ο Γιώργος Πετρίδης λύνει τη δύσκολη εξίσωση των 6 «πράσινων» +6 «ερυθρόλευκων» και επέλεξε τον προπονητή που θα τους καθοδηγούσε στον απόλυτο θρίαμβο. #sporfm #euroleague #panathinaikos #paobc #fy #viral #basketball #olympiacos #olympiacosbc #sportsradio ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946


@sporfm946 ???? ???????????? ???????????????????? ?????? ???????????????????????? ?????? ???? ?????????????? ?????? ?????????? ?????????? ?????? ???????? ?????????????? Αναμφίβολα τα φετινά ρόστερ των αιωνίων τρομάζουν. Ο Νίκος Ζερβας κλήθηκε να τα ενώσει και να φτιάξει τη μεικτή Ολυμπιακού και παναθηναϊκού που θα τρόμαζε οποιονδήποτε. Και, γιατί όχι, θα κοίταζε στα μάτια ακόμα και τους πρωταθλητές του ΝΒΑ. Ποιοι παίκτες (έξι του Ολυμπιακού και έξι του Παναθηναϊκού) θα την αποτελούσαν και ποιος θα καθόταν στον πάγκο; #sporfm #euroleague #panathinaikos #paobc #fy #viral #basketball #olympiacos #olympiacosbc #sportsradio ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube