Τον ποδοσφαιριστή που φαινόταν πως έλειπε στο δημιουργικό κομμάτι έχει πλέον στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη σπουδαία μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζίτσι, κάνοντας δικό τους τον διεθνή Τούρκο μεσοεπιθετικό, τον οποίο και ανακοίνωσαν μέσα από τα social media.

Ο 27χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, έχοντας περάσει νωρίτερα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και πλέον θα μπει στις προπονήσεις, με σκοπό να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.



Ο Γιαζίτσι ξεκίνησε την καριέρα του από την Τράμπζονσπορ, με την οποία έχει γράψει 120 συμμετοχές με 27 γκολ και 22 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2019 η Λιλ ξόδεψε 18,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, με την επένδυση να πιάνει τόπο αφού ο Τούρκος παρέα με τον συμπατριώτη του, Μπουράκ Γιλμάζ, κατάφεραν σε μια αδιανόητη σεζόν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2021.

Με τη Λιλ έγραψε 135 ματς με 29 γκολ και 15 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και 12 φορές (8 γκολ, 2 ασίστ) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι, επίσης, 45 φορές διεθνής με την Τουρκία με 3 γκολ, ενώ έπαιξε και στο πρόσφατο Euro με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube