Στο παιχνίδι με την Μπράγκα, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη τους Πορτογάλους, με ξεκάθαρο στόχο το πρώτο φετινό «τρίποντο» στην Ευρώπη.

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Καρβαλιάλ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τους «ερυθρόλευκους», ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δύο ερωτηματικά για το κέντρο της άμυνας και στα εξτρέμ, αφού σκέφτεται να συμπεριλάβει τουλάχιστον στην αποστολή τους Πιρόλα και Ζέλσον Μάρτινς που έχουν παρουσιάσει τρομερή εξέλιξη από τους τραυματισμούς τους.

Ο Ισπανός προπονητής θα τσεκάρει την κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών και θα πάρει ανάλογα τις αποφάσεις τους.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει τον Μουζακίτη και να τον τοποθετήσει στα χαφ, δίπλα στους Έσε και Τσικίνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 και αν ο Μάρτινς δεν τα καταφέρει δεν αποκλείεται στο δεξί άκρο της επίθεσης να είναι ο Ροντινέι που πήρε νέο ρόλο στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Επίσης, φανέλα βασικού μπορεί να πάρει και Γουίλιαν, ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Ρέτσος και Κάρμο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Ορτέγκα, που ψάχνει ακόμα τα πατήματά του τη φετινή σεζόν και ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Κααμπί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube