Ο Ολυμπιακός δίνει την Πέμπτη (24/10, 22:00), στη Σουηδία, κόντρα στη Μάλμε, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στον απόηχο της μεγάλης «γκέλας» με τον Λεβαδειακό και με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κρούει τον κώδωνα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας.

Το πρωί της Τετάρτης (23/10) έγινε γνωστή η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το σπουδαίο ματς και επιβεβαιώθηκε πως ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή τους Ρέτσο, Μαρτίνς και Γουίλιαν, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Στην αποστολή βρίσκεται και ο 19χρονος μέσος, Θεοφάνης Μπακούλας, μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς, Μουζακίτη και Κωστούλα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας


Τσανάκας: «Επιστρέφει το Ρέτσος-Κάρμο και η ασφάλεια στον Ολυμπιακό»


Στην ασφάλεια, εξάλλου, που εγγυάται ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία η επιστροφή του βασικού διδύμου στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας, μεταφέροντας το βράδυ της Τρίτης (22/10) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των «ερυθρόλευκων».

Ο ρεπόρτερ σημείωσε πως στο ματς της Πέμπτης δεδομένα θα δούμε ξανά το Ρέτσος-Κάρμο στα στόπερ. Εκτίμησε, δε, πως η επιστροφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού φτιάχνει την ομάδα και σε άλλους τομείς πέραν του ανασταλτικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν ο Ολυμπιακός είναι καλά αμυντικά, βρίσκει τον… δρόμο του και δημιουργικά!

Σε ό,τι αφορά τη σουηδική ομάδα, ο Γιώργος Τσανάκας ανέφερε πως τα περισσότερα γκολ της έρχονται από τον άξονα και με κατά μέτωπο επιθέσεις, ενώ φορτώνει συχνά-πυκνά και την αριστερή της πλευρά. Κάτι, που ενδεχομένως να κάνει τον Μεντιλίμπαρ να επαναφέρει στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού τους Κοστίνια-Ροντινέι.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube