Τεράστια η ιδιαιτερότητα του αποψινού παιχνιδιού (18:00, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, CosmoteSport 2 HD). Ο Παναθηναϊκός έχασε έναν δικό του άνθρωπο. Ένα παιδί 31 ετών. Έναν ποδοσφαιριστή που «έφυγε» άδικα, άδοξα και με τραγικό τρόπο. Μόνος του, στην πισίνα του σπιτιού του, μακριά από την οικογένειά του, στα γενέθλια του παιδιού του…

Ο Μπάλντοκ θα είναι, πια, παρών, στο μυαλό και την καρδιά όλων των στο «τριφύλλι» και αυτή η αναμέτρηση βάζει ένα τεράστιο «πρέπει» σε όλους στο σύλλογο. Μια νίκη αφιερωμένη στον εκλιπόντα, είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, που ξέρει ότι μόνο εύκολα δεν περνά κάθε φορά στην Κρήτη, όποτε επισκέπτεται την έδρα του ΟΦΗ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε ξανά τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην αποστολή έπειτα από μερικά παιχνίδια όπου ο Έλληνας φουλ μπακ έμενε εκτός πλάνων. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην πιθανότερη 11άδα για τους «πράσινους», ο Ντραγκόφσκι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στα γκολπόστ, με τους Κώτσιρα, Μλαντένοβιτς στα άκρα της άμυνας και τους Γεντβάι, Ίνγκασον στα στόπερ. Οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή, οι Τετέ και Τζούρισιτς στα άκρα και «παίζεται» η θέση του φορ ανάμεσα σε Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας πως πλέον θα έχει ξανά και το δυναμικό «παρών» του κόσμου του. Οι οπαδοί των Κρητικών αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αποχή τους από το γήπεδο και θα κάνουν την αρχή στο πολύ σημαντικό ματς με τους «πράσινους». Αυτό το παιχνίδι θα είναι και η πρεμιέρα του Μίλαν Ράσταβατς στη νέα του δουλειά, αναλαμβάνοντας την κρητική ομάδα λίγο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από τον Asteras AKTOR.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ματίας Μπρεσάν και Νέιρα και η πιθανή ενδεκάδα φαίνεται πως θ’ απαρτίζεται από τους: Χριστογεώργο – Μαρινάκη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο/Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδη – Καραχάλιο, Μπαϊνοβιτς, Φούντα/Μπάκιτς – Νους, Σενκέλια, Σαλσέδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταμάτητος Άρης, πάτησε και την Athens Kallithea μέσα σε αποθέωση στο «Κλ. Βικελίδης»!

«Παλικαρίσιο» γκολ του Πιερό για την ισοφάριση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

«Νίκη χρυσάφι που του ανεβάζει το ηθικό»: Το σχόλιο Δεσύλλα μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Στέλνει στον Λανουά τις υποδείξεις του βοηθού Τσολακίδη ο Παναθηναϊκός

Tετέ: «Ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς και την αφιέρωση στον Τζορτζ»

Προειδοποίησε με Οζντόεφ και πάγωσε την Opap Arena με Μπάμπα ο ΠΑΟΚ!

Aλόνσο: «Δεν είναι ηθικό να πω πώς διαχειριστήκαμε την απώλεια του Μπάλντοκ - Όλη η σεζόν αφιερωμένη στη μνήμη του»

Κώτσιρας: «Είναι πάντα στην ψυχή και το μυαλό μας ο Τζορτζ - Παίζουμε και για αυτόν από εδώ και πέρα»

Το γκολ του Τετέ και η αφιέρωση στον Μπάλντοκ: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη νίκη, πολύ μεγάλη ανάσα - Σπουδαίος παίκτης ο Τετέ, προκλητικός ο βοηθός Τσολακίδης»