Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, Νίκος Μπουντούρης, βρέθηκε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ ως καλεσμένος στο μάθημα μπάσκετ του Τόλη Κοτζιά.

Ο 42χρονος σήμερα Μπουντούρης μετέφερε τις μεγάλες του εμπειρίες στους σπουδαστές, τόσο από τη πορεία του ως παίκτης, όσο και ως παράγοντας, αφού υπήρξε γενικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ και team manager στον Ολυμπιακό.

Είπε μεταξύ άλλων ο Μπουντούρης:


* "Αγαπημένοι μου προπονητές είναι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ο Σκοτ Σκάιλς. Ο Σκάιλς ανέλαβε για πρώτη φορά προπονητής στον ΠΑΟΚ και έκανε πράγματα, που με εξέπληξαν. Είχα πολλούς και καλούς συμπαίκτες όπως ο Μποντιρόγκα, ο Ράτζα, ο Πρέλιεβιτς και ο Στογιάκοβιτς. Είχαν όλοι την σωστή αθλητική νοοτροπία και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που έκαναν".

* "Ζήτησα να φύγω από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν ήμουνα ευχαριστημένος από τον χρόνο, που έπαιζα. Μίλησα σχετικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος συναίνεσε στην απόφασή του αυτή.
Στην επανεμφάνιση μου ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, με την φανέλα του Ολυμπιακού, στο κλειστό του Σπόρτιγκ, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με χειροκρότησαν".

* "Είχα πολλές ευχάριστες στιγμές στην καριέρα μου, αλλά αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποια θα ήταν η πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στο παρκέ. Αν δεν δώσεις πολλά, δεν θα πάρεις πολλά".

* "Ο Σπανούλης ήταν πάντα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, δούλευε σκληρά και τώρα είναι σαν «μπαμπάς» για τους νεότερους παίκτες.
Ο VSpan είναι καλύτερος επιθετικά, μου αρέσει πολύ η συμπεριφορά και η νοοτροπία του.
Ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος αμυντικά, έχει υψηλό μπασκετικό IQ και βρίσκει πάντα τη λύση στα κρίσιμα σημεία".

* "Ο σωστός δημοσιογράφος πρέπει να έχει ήθος και στόχους. Πρέπει να «γουστάρει» αυτό που κάνει".

Περισσότερα για τον Νίκο Μπουντούρη μπορείτε να βρείτε στο σάιτ του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube