· Εννιά επίσημα παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν: εφτά για το πρωτάθλημα και δύο για το Europa League.

· Σε αυτά τα εννιά παιχνίδια η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έχει σημειώσει 13 γκολ. Η πιο εύκολη διαπίστωση που μπορεί να γίνει είναι μία: από τα 13 γκολ, τα έξι τα έχει βάλει ο Ελ Κααμπί. Σχεδόν τα μισά!

· Η σχετική διαπίστωση αποκτάει άλλη βαρύτητα, συνδυαζόμενη με ένα άλλο δεδομένο: ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει κι έχει χάσει άλλες 14 καθαρές ευκαιρίες για γκολ-τις έξι πάλι ο Ελ Κααμπί!

· Βλέπουμε, δηλαδή, ότι και στις φάσεις που γίνονται γκολ, αλλά και στις φάσεις που δεν γίνονται γκολ, ο Μαροκινός πρωταγωνιστεί, σε συντριπτικό βαθμό. Κάτι που από τη μία είναι ευχάριστο, να έχει μία ομάδα έναν γκολτζή στις τάξεις της, έναν κυνηγό που να...μυρίζεται το γκολ, από την άλλη όμως είναι και…επικίνδυνο. Πολύ απλά, διότι άμα χάσει τη ρέντα του, αυτόματα ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα.



· Ήδη, άλλωστε, ο Ελ Κααμπί δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα εννιά παιχνίδια της ομάδας του και τα αποτελέσματα σε αυτά τα πέντε ματς ήταν δύο λευκές ισοπαλίες, μία ήττα (0-2) και δύο νίκες (επί του Βόλου και της Καλλιθέας). Άρα, σε πέντε ματς δεν έβαλε αυτός γκολ κι από τα πέντε στα τρία δεν σκόραρε καν ο Ολυμπιακός…

· Ποιος άλλος «ερυθρόλευκος» κυνηγός μπορεί να δώσει βοήθειες; Βάσει του σκοραρίσματος τους, μέχρι στιγμής πάντα, κανένας! Από μόλις ένα γκολ έχουν σημειώσει οι Ζέλσον, Βέλντε, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ και Ρόντινεϊ, με τον Βραζιλιάνο πλέον να παίζει κι εξτρέμ, και να έχει πετύχει κι άλλο ένα γκολ με πέναλτι.



· Εάν, όμως, δούμε και μία άλλη παράμετρο, ίσως ο Ζέλσον να είναι αυτός που δίνει μία ελπίδα! Διότι, μαζί με τον Ελ Κααμπί είναι ο μοναδικός κυνηγός που έχει εμπλακεί σε αρκετές φάσεις. Έχει χάσει πέντε ευκαιρίες ο Πορτογάλος, που μόνο λίγες δεν είναι, ωστόσο αυτό δείχνει ότι αν μη τι άλλο είναι μέσα στις φάσεις, κάτι σημαντικό.

· Αν το συνδυάσουμε, με τα πέντε γκολ που είχε βάλει στα φιλικά ο Ζέλσον, ίσως πράγματι να είναι μία ελπίδα για να πάρει βοήθειες ο Ολυμπιακός στο γκολ…

· Για τέλος, μια φωτογραφία από την εκδήλωση με την κούπα του Conference League στο Άμστερνταμ με τους τρελαμένους φίλους του Ολυμπιακού...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube