Σε μία τρομερή αποκάλυψη προέβη ο Αρτούρας Καρνισόβας, αναφορικά με την πρόσληψη του Μαρκ Έβερσλι, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους ρεπόρτερ των Μπουλς!

Ο αντιπρόεδρος των «ταύρων» δήλωσε πως είχε «φορτιστεί» έντονα συναισθηματικά μετά το τέλος της προβολής του τρίτου και τέταρτου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς «Last Dance», που αφορά στην τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στην ομάδα του Σικάγου, με αποτέλεσμα να καλέσει αμέσως το νέο τζένεραλ μάνατζερ.

Δηλαδή, ο Έβερσλι έμαθε τα… μαντάτα το βράδυ της Κυριακής (26/4) και όχι τη Δευτέρα (27/4), όπως ήταν προγραμματισμένο ο Λιθουανός παράγοντας της ομάδας του Σικάγου να ανακοινώσει την τελική του απόφαση!

Από ‘κει και πέρα, στις πρώτες του… προγραμματικές δηλώσεις, ο νέος τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα με πνεύμα νικητή, ενώ ανέφερε πως όλοι θα τεθούν υπό αξιολόγηση, ακόμη και ο προπονητής, Τζιμ Μπόιλεν, με τον οποίο είχε μία επικοινωνία την περασμένη εβδομάδα: «Θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που έχουμε, ώστε να αξιολογήσουμε όλους όσοι είναι στην ομάδα, παίκτες και προπονητές».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube