Μια... ανατριχιαστική λεπτομέρεια αναφορικά με το επερχόμενο Last Dance, το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν που θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα απο το ESPN και το Netflix, έδωσε στην δημοσιότητα ο σκηνοθέτης Τζέισον Χέιρ.

Όπως αποκάλυψε, τα γυρίσματα στα οποία συμμετείχε ο Κόμπι Μπράιαντ μιλώντας για τον Air, τη σχέση τους και το πώς τον επηρέασε, ολοκληρώθηκαν λίγες μέρες προτού ο θρύλος των Λέικερς σκοτωθεί σε συντριβή ελικοπτέρου μαζί με την κόρη του, Τζίτζι.

«Το γύρισμα με τον Κόμπι έγινε στα μέσα Ιανουαρίου, περίπου μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του. Και είπε τότε ότι ο Τζόρνταν ήταν σαν τον μεγάλο του αδερφό. Και μετά ακούσαμε τον Μάικλ να αποκαλεί τον Κόμπι ως τον μικρό του αδερφό κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στο STAPLES Center. Ήταν απίστευτος ο δεσμός που είχαν. Και αυτή η σκηνή είναι πολύ πιο δυνατή τώρα για να ξεκινήσουμε», ανέφερε.

Ο Air σύμφωνα με τον σκηνοθέτη ήταν αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά στη διάρκεια των γυρισμάτων και των επαφών με τους ανθρώπους της παραγωγής, που τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις ζήτησε ένα μικρό break για να συνέλθει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube