Στο πλευρό των παιδιών του συλλόγου «Φλόγα» βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά η οικογένεια του Ατρόμητου, δείχνοντας σε ακόμα μία ευκαιρία το κοινωνικό της πρόσωπο, ειδικά αυτές τις μέρες.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Σωκράτη Φυτανίδη, Χαβιέρ Ούμπιντες, Εντού Μπρίτο, Στέφανο Ναπολεόνι και Γιάννη Κοντοέ επισκέφθηκαν τα παιδιά του συλλόγου και μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της στέγης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ομάδας του Περιστερίου στο σύλλογο «Φλόγα»:







Η ανακοίνωση της ΠΑΕ με αφορμή την επίσκεψη στη «Φλόγα»:

Αυτή τη «φλόγα» τη χρειάζονται τα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη. Αυτή τη «φλόγα» την χρειαζόμαστε όλοι και πρέπει να την κάνουμε πιο δυνατή!

Γεμάτη από συγκίνηση αλλά και από ευχαρίστηση ήταν η σημερινή επίσκεψη της ομάδας μας στον σύλλογο «Φλόγα».

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ατρόμητος τήρησε την υπόσχεση που έχει δώσει σε γονείς και παιδιά ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό τους, μεταφέροντας τις ευχές όλων μας για να γίνουν οι πραγματικοί «ατρόμητοι» της ζωής!

Ο προπονητής μας Τραϊανός Δέλλας και οι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Φυτανίδης, Εδουάρδο Μπρίτο, Στέφανο Ναπολεόνι, Γιάννης Κοντοές, Χαβιέρ Ούμπιντες που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Ατρόμητος παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα της «Φλόγας» αλλά πρωτίστως πρόσφεραν το χαμόγελό τους και τις ευχές για καλή χρονιά και ταχεία ανάρρωση.

Η πρόεδρος κυρία Μαρία Τρυφωνίδου που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο Σύλλογο στη μνήμη της κορούλας που έχασε σε ηλικία 6 ετών, μας ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε γνωρίζοντας ωστόσο ότι η σκέψη μας θα συντροφεύει πάντα τη «Φλόγα»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube