Νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα αρχίσει να προβάλλεται όπως όλα δείχνουν το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν, με τον τελευταίο τίτλο των Σικάγο Μπουλς τη σεζόν 1997-98.

Όπως αναφέρει η «New York Post», το ντοκιμαντέρ διάρκειας δέκα επεισοδίων θα αρχίσει μετά από πιέσεις του κοινού να προβάλλεται στις 19 Απριλίου, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει τον Ιούνιο. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν από το ESPN που έχει τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που άρχισε να γυρίζεται τον Μάιο του 2018 να προβληθεί νωρίτερα. Και αυτό, διότι λόγω του κορωνοϊού πολλοί άνθρωποι έχουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ενώ θα έχει και μεγαλύτερη ανταπόκριση μια και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Το ντοκιμαντέρ, περιέχει περίπου 100 συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Μάικλ, τον Φιλ Τζάκσον, τον Σκότι Πίπεν, τον Στιβ Κερ, τον Ντένις Ρόντμαν, τον Πατ Ράιλι, τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, τον Ντικέμπε Μουτόμπο, τον Πατ Γιούιν, τον Μάτζικ Τζόνσον, τον Αϊζάια Τόμας, τον Μπαράκ Ομπάμα και φυσικά τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ. Παράλληλα, περιλαμβάνει και σπάνιο υλικό, ανέκδοτες ιστορίες, ήχο και στιγμιότυπα από το τελευταίο έπος των Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν.

Ένα ακόμα καλό νέο είναι ότι τα δικαιώματα εκτός Αμερικής έχει εξασφαλίσει το Netflix και θα κάνει διαθέσιμα τα επεισόδια ανά δύο από τις 20 Απριλίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube