Σοβαρότατα επεισόδια ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντινάμο σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρά την απόφαση της UEFA για απαγόρευση μετακινήσεων, περίπου 150-200 οπαδοί της κροατικής ομάδας ταξίδεψαν με αυτοκίνητα από το Ζάγκρεμπ με προορισμό το γήπεδο της «Ένωσης».

Πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι με την άφιξή τους έξω από την OPAP Arena άρχισαν να τραμπουκίζουν παρευρισκόμενους στην πλατεία, ενώ φέρονται να επιχείρησαν ανεπιτυχώς φθορές στον ατσάλινο αετό, αλλά και «ντου» μέσα στο γήπεδο.

Το συγκεκριμένο σκηνικό, σε συνδυασμό με την καθυστερημένη παρέμβαση της Αστυνομίας, είχε ως αποτέλεσμα ν’ ακολουθήσουν σφοδρές συμπλοκές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, στις οποίες σημειώθηκαν ζημιές στα παρακείμενα καταστήματα, αλλά και τραυματισμοί.

Μάλιστα ένας εξ αυτών που προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο φέρεται να είναι σοβαρός, με το θύμα να μεταφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, δεν έχουν προκληθεί ζημιές στον αετό και το γήπεδο και πλέον αναμένονται ανακοινώσεις των Αρχών για το αν και πόσοι τραυματίες και συλληφθέντες υπήρξαν.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, έχουν προχωρήσει σε 83 προσαγωγές και αυτή την ώρα τα επεισόδια έχουν σταματήσει. Ωστόσο, το συμβάν χαρακτηρίζεται ακόμα σε εξέλιξη.

Δείτε σοκαριστικά βίντεο με μάχες με καδρόνια έξω από το γήπεδο του «δικεφάλου» - Σε ένα εξ αυτών φαίνονται οι οπαδοί της Ντινάμο να βγαίνουν από τα βαγόνια του ΗΣΑΠ με καδρόνια:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.