Champions League

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: 83 προσαγωγές μετά το «ντου» των Κροατών!

Σε 83 προσαγωγές προχώρησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας μετά το «ντου» των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ γύρω από την OPAP Arena και τα σοβαρότατα επεισόδια που προκλήθηκαν.

Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκαναν «ντου» έξω από την OPAP Arena, με αποτέλεσμα άγριες συμπλοκές με φίλους της ΑΕΚ και τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περίπου 150-200 οπαδοί της κροατικής ομάδας -παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων ενόψει των αγώνων των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League (αύριο το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια)- έφτασαν οδικώς στην Αθήνα, μετέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και λίγο μετά τις 23:00 επιτέθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ σε φιλάθλους της «Ένωσης».

Υπάρχουν τραυματισμοί. Μάλιστα ένας εξ αυτών που προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο φέρεται να είναι σοβαρός, με το θύμα να μεταφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, έχουν προχωρήσει σε 83 προσαγωγές και αυτή την ώρα τα επεισόδια έχουν σταματήσει. Ωστόσο, το συμβάν χαρακτηρίζεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x