Για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διαφορά και στο τέλος ηττήθηκε, αυτή τη φορά από την Μπάγερν Μονάχου.

Γι' αυτά που πρέπει να βελτιώσουν οι «ερυθρόλευκοι» μίλησε μετά τον αγώνα στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που έδωσε παράλληλα το σύνθημα για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ενόψει ντέρμπι και διαβολοβδομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίρνουμε το προβάδισμα και μετά χαλαρώνουμε. Πρέπει να κρατάμε το πόδι στο γκάζι αλλά έχουμε την τάση να χαλαρώνουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας και οι ομάδες θα κάνουν το σερί, οι οπαδοί τους θα τους δώσουν ώθηση, πρέπει να το περιμένουμε αυτό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό, να βρίσκουμε τρόπο να νικήσουμε όπως και αν πηγαίνει το ματς, να βρούμε τρόπο να νικάμε εκτός έδρας.

Ναι, θα έλεγα πως είναι θέμα της άμυνας, έβαλαν 100 πόντους σε άλλες ομάδες, τους κρατήσουμε στους 84, αλλά θα μπορούσες να πεις για την άμυνα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όταν παίρνουμε το προβάδισμα, γιατί νομίζω σταματάμε να το κάνουμε.

Έχουμε τον χρόνο να αναπτύξουμε την ομάδα ή για να αγχωθούμε και να χάσουμε κι άλλα ματς. Είναι σημαντικό να νικήσουμε την Κυριακή και μετά έχουμε διαβολοβδομάδα, οπότε έχουμε πολλές ευκαιρίες για να επιστρέψουμε».


@sporfm946 ?? «???????????? ???? ?????????????? ???? ???????? ?????? ??????... ??????????» Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM & τον απεσταλμένο στη Γερμανία Νίκο Ζέρβα την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπάγερν με 84-80! #sporfm#europaleague#viral#fy#basketball#olympiacos#olympiacosbc ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube