Ένα από τα γνωστά «κλισέ» όσον αφορά τις αποτυχημένες μεταγραφές είναι η φράση «πέρασε και δεν ακούμπησε». Παρόλο που ακούγεται υπερβολική, δεν θα μπορούσε να ισχύει παραπάνω όσον αφορά την παρουσία του Ντένζελ Βάλενταϊν στην Αρμάνι Μιλάνο!

Τον περασμένο Μάρτιο, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ενισχύθηκε με τον πρώην NBAer, μόνο για το πρωτάθλημα, αφού η προθεσμία για δηλώσεις νέων παικτών στην Ευρωλίγκα είχε κλείσει. Παρόλο που η Αρμάνι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου, ο 30χρονος γκαρντ ήταν ο απόλυτος non-factor!

Συγκεκριμένα, ο Βάλενταϊν έπαιξε συνολικά σε μόλις 4 αγώνες πρωταθλήματος. Ακόμη και σε αυτούς, όμως, βγήκε στο παρκέ για συνολικά 32 λεπτά, δηλαδή κατά μέσο όρο 8 ανά παιχνίδι! Σαν να μην έφταναν αυτά, στα playoffs δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!

Σε αυτή την πολύ σύντομη παρουσία, ο Βάλενταϊν είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 0,8 ασίστ. Στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου ο άλλοτε παίκτης των Μπουλς, Καβαλίερς και Τζαζ αγωνιζόταν στην Αυστραλία με τους Σίντνεϊ Κινγκς, έχοντας κατά μέσο όρο 12,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ, σε 32 ματς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube