Το δικό του σχόλιο για το θέμα, που κυριαρχεί στην επικαιρότητα της ΑΕΚ και την πληγώνει εδώ και καιρό, δηλαδή τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής του στη NOVA.

Ο Ντέμης, τον οποίο ακούτε, φυσικά, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 κάθε Παρασκευή 18:00 με 20:00, είπε συγκεκριμένα: «Αυτό το θέμα με τους τραυματισμούς το ακούω δεξιά και αριστερά. Είναι ένα γεγονός, που υπάρχει από την πρώτη σεζόν. Αυτός είναι ο 3ος χρόνος. Ναι, είναι πρόβλημα, αλλά δεν το συζητούσαμε επειδή η ΑΕΚ πήρε νταμπλ τον πρώτο χρόνο και πήγαινε καλά. Τώρα δεν πάει καλά και βγαίνει στην επιφάνεια. Φυσικά είναι πρόβλημα».

Και συνέχισε: «Χωρίς να ξέρεις ποδόσφαιρο είσαι σε μία ομάδα και βλέπεις μέσο όρο τραυματισμών της Σίτι, της Λίβερπουλ, της Ρεάλ. Πόσες θλάσεις έχουν τον χρόνο; Εννέα, δέκα, οκτώ… Πόσες έχω εγώ; 32… Αρχίζεις να αναρωτιέσαι γιατί αυτά είναι λεφτά… Και ο οικονομικός διευθυντής να είσαι λες εδώ κάτι δεν πάει καλά. Δεύτερο χρόνο 40-45 δεν ξέρω πόσους; Κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα διορθώνεται».

«Ένας γνωστός μου έλεγε ότι "πήραμε πολλούς παίκτες για αυτόν τον λόγο". Επειδή τραυματίζονται για να τους αντικαθιστούμε. Του είπα "δεν γίνεται". Από την άλλη υπάρχει και πρόβλημα, γιατί όσο αλλάζεις παίκτες, επειδή έχεις καλούς να βάζεις, χάνεται η συνοχή της ομάδας», υπογράμμισε και κατέληξε: «Πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους. Πρέπει να έχεις παίκτες που παίζουν μεταξύ τους».

Όσο για το παιχνίδι με την Athens Kallithea, είπε: «Πίεσε ψηλά η Καλλιθέα, δεν άφησε την ΑΕΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα». Ενώ για τη διαιτησία σχολίασε: «Έχω να πω ότι δεν τα πήγε καλά η διαιτησία. Γιατί από μόνος μου λέω για τη διαιτησία; Δεν μου άρεσε η διαιτησία και ο VAR».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.