Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ με τις περσινές - Επιτακτική η νίκη με Παναθηναϊκό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία 0-0 επί της Athens Kallithea στη Λεωφόρο.

Το σχόλιό του για την ισοπαλία της ΑΕΚ με 0-0 κόντρα στην Athens Kallithea στη Λεωφόρο κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» αρχικά τόνισε: «Η σημερινή γκέλα της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με τις περσινές. Σε πολλά ματς η ΑΕΚ κοίταζε το ρολόι μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Τώρα κυνηγούσε το γκολ, έκανε ευκαιρίες και λόγω της αναποτελεσματικότητας δεν μπόρεσε να βρει το τέρμα που έψαχνε».

Στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα της Athens Kallithea, ενώ μίλησε και για τους διακριθέντες τις Ένωσης: «Πολύ καλή ομάδα η Athens Kallithea, οργανωμένη και καλά τοποθετημένη μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει και έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, ο οποίος έπιασε τρομερές ευκαιρίες της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Από πλευρά ΑΕΚ ο Περέιρα ήταν πάρα πολύ καλός, όπως και ο Φερνάντες, που στο τελευταίο 20λεπτό έδωσε τρομερή ενέργεια στην ομάδα. Ευτυχώς ο Στρακόσα ήταν ''παρών'' και έσωσε ότι φάση δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, ενώ και ο Πιερό έδωσε αρκετές μάχες με τα αντίπαλα σέντερ μπακ».

Ενώ στο τέλος πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έχασε άλλους δύο βαθμούς και έπεσε από την κορυφή. Τώρα η νίκη είναι επιτακτική στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αν είχε βάλει το γκολ ίσως να έλεγα πως ήταν και το καλύτερό της φετινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, αλλά δεν βρήκε το γκολ. Στο πρωτάθλημα έχουν χαθεί ήδη πολλοί βαθμοί απ' όλους και αναμένεται να είναι και αυτό πάρα πολύ ανταγωνιστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x