Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα (30/09), ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή Monday FC της NOVA, σχολιάζοντας το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Αναφορικά με την εικόνα της «Ένωσης», τόνισε πως ήταν πιο κυνική από άλλες φορές και δίκαια πήρε τη νίκη, ενώ τόνισε πως η φετινή έκδοση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα ξέρει να παίζει καλή άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είδαμε άλλη ΑΕΚ. Πιο κυνική. Πρώτη φορά έπαιξε τόσο κυνικά για να νικήσει και είχε πρόγραμμα σε αυτό. Έπαιξε όπως ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Έχω την εντύπωση ότι άφησε το γήπεδο και την μπάλα στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος. Η φετινή ΑΕΚ ξέρει να παίζει καλή άμυνα. Μπορεί να μη μας εντυπωσιάζει σε όλα τα ματς με ευκαιρίες και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά σε σχέση με άλλα χρόνια δεν δέχεται πολλές φάσεις. Κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό, χωρίς τρομερή απόδοση, αλλά ήταν συγκεντρωμένη και έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ να έχει πολλές τελικές και ευκαιρίες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κέρδιζε».

Για τον Πιερό: «Δεν έπαιξε μόνο με σέντρες. Σημάδεψε, όμως, τον Πιερό. Περιμένω να δω ποιος στόπερ θα τον αντιμετωπίσει στο ψηλό παιχνίδι. Φαινόταν λες και έριχνε μισό κεφάλι στον Ίνγκασον. Έχει πολύ δυνατή κεφαλιά, είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Είναι εντελώς άλλο στιλ από τον Λιβάι. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τον Πιερό, έκλεισε τους χώρους πίσω και κέρδισε δίκαια».

Ιδιαίτερη αναφορά, εξάλλου, έκανε ο Ντέμης στην αγωνιστική εικόνα του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και στην αγωνιστική εξέλιξη του Λάζαρου Ρότα.

Δείτε τα βίντεο:







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κουπτσίδης στη Δίκη: «Η ΕΠΟ προχωράει στη σύσταση εταιρειών σεκιούριτι»

Ντέμης: «Μπήκε ο Ελ Κααμπί και ήταν σαν να έβλεπα μάθημα για το πώς πρέπει να σκοράρει ένας φορ»

Φεράντο: «Κερδίσαμε ένα ματς ‘τελικό’ για εμάς»

Παπαϊωάννου: «Τα μασκαριλίκια που είδαμε από τον διαιτητή και τον Λανουά να λέει ''μια χαρά'' δεν μας αντιπροσωπεύουν»

Σατσιάς: «Πολύ αυστηρή η αποβολή μας - Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό»

Αποβολές, νεύρα και τρία γκολ: Τα highlights από το διπλό του Πανσερραϊκού στη Λαμία

Τσανάκας: «Καλύτερα ήδη ο Ζέλσον - Πρώτη για Γιαζίτσι, έτοιμος ο Πιρόλα»

Έφυγε με το «τρίποντο» από ματς-ροντέο στη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

Δεσύλλας: «Δύσκολη η διαχείριση στον Παναθηναϊκό - Εβδομάδα με υποχρέωση για νίκες»

Τσακίρης: «Τη διαφορά στο ντέρμπι την έκανε η τακτική ανταπόκριση των εξτρέμ - Να μην πετάξει τη νίκη στο Αγρίνιο»

TAGS: A.E.K.