Στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ έχει μπει ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο Αργεντινός φόργουορντ έχει υπογράψει εδώ και καιρό με τους Θάντερ, αφήνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τώρα κατάφερε να ταξιδέψει στην Οκλαχόμα. Ο λόγος είναι ότι περίμενε να εκδοθεί η εργατική βίζα, προκειμένου να έχει δικαίωμα να εισέλθει στις ΗΠΑ.

Από ‘κει και πέρα, όμως, θα πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες ακόμη, ώστε να είναι σε θέση να φορέσει τη φανέλα των Θάντερ. Κι αυτό γιατί, βάσει του πρωτοκόλλου υγείας στο ΝΒΑ, θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για επτά ημέρες και σ’ αυτό το διάστημα να υποβληθεί σε έξι τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, τα οποία και θα πρέπει να βγουν αρνητικά, ώστε να μπορεί να μπει στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει, πως το ντεμπούτο του 26χρονου στον «μαγικό κόσμο» είναι πολύ πιθανό να γίνει στις 30 Απριλίου, στην αναμέτρηση με τους Πέλικανς. Φέτος, θα προλάβει σε παίξει σε δέκα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, που είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαΐου, αφού η ομάδα από την Οκλαχόμα είναι από τις τελευταίες στη Δύση και έτσι όχι μόνο δεν προλαβαίνει τα playoffs, αλλά ούτε καν τα play-in που παίζουν οι θέσεις 7-10.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube