Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να αποκτήσει έναν ηγέτη στα μετόπισθεν, με αφορμή την μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ίνγκασον είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, που ήθελε έναν στόπερ για να ηγηθεί της άμυνας. Αξιοποίησε το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε να φύγει από η Μίντιλαντ και ότι πήρε άλλον παίκτη. Προτάθηκε πριν από δύο εβδομάδες και προχώρησε η απόκτησή του. Η μια από τις τέσσερις μεταγραφές 11άδας θα ήταν ο στόπερ, προτεραιότητα παραμένουν αριστερός μπακ και εξτρέμ, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε η περίπτωση Ίνγκασον, την προχώρησε νωρίτερα. Σε πρώτη φάση θα τον δούμε μάλλον με τον Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, όταν γυρίσει ο Μάγκνουσον μπορεί να κάνουν δίδυμο όπως στην εθνική Ισλανδίας. Είναι ηγέτης στην άμυνα ο Ίνγκασον, το χρειαζόταν αυτό ο Παναθηναϊκός, παρότι στη θέση του υπάρχουν παίκτες», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι η περίπτωση του Μαρτίν είναι πάρα πολύ δύσκολη για το «τριφύλλι», που ενδέχεται να στραφεί αλλού, χωρίς να γνωρίζει αν υπάρχει κάτι έτοιμο και πολύ προχωρημένο.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, αν στην πορεία φύγει ένας παίκτης από τον Παναθηναϊκό, θα έρθει άλλος στην ίδια θέση, πέραν της απόκτησης ενός ακραίου αμυντικού και δύο εξτρέμ.

Ενώ δεν απέκλεισε ο Ιωαννίδης να μην προλάβει κάποιο από τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς των «πράσινων», αφήνοντας ανοιχτό τι θα συμβεί.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube