Την… συνταγή της επιτυχίας για να καταφέρει να προκριθεί ο Παναθηναϊκός από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League «αποκάλυψε» μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο είναι μια πολύ σημαντική ημέρα γιατί θα μάθει τον αντίπαλό του. Ανάμεσα σε Ντνίπρο και Γκενκ, σαφώς πιο βατή είναι η πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολη. Είναι ομάδα της υπομονής, που δεν έχει τόσο ταλέντο και πράγματα να δείξει επιθετικά. Αν καταφέρει και δεν δεχτεί γκολ ο Παναθηναϊκός, θα πάρει την πρόκριση γιατί θα βρει κάποιο γκολ μπροστά. Επίσης, αύριο έχουμε και την παρουσίαση της νέας φανέλας που πάντα τέτοια εποχή έχει το δικό της ενδιαφέρον», σχολίασε σχετικά.

Μιλώντας για την απόκτηση ενός αμυντικού από τους «πράσινους», ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το όνομα του Μαξίμοβιτς δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι, ενώ γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί άμεσα και να μεταβεί στην Αυστρία.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του Τσέριν στο χθεσινό ματς της Σλοβενίας, τονίζοντας ότι θα είναι βασικότατος στα καλοκαιρινά ματς του Παναθηναϊκού και πως μπορεί να προσφέρει ακόμα πιο πολλά στο μέλλον.

Ενώ παράλληλα σκιαγράφησε το προφίλ του κεντρικού χαφ που ψάχνει για τον άξονα του «τριφυλλιού» και ο οποίος θα πρέπει να βρεθεί κατόπιν πολύ πρσεκτικού ψαξίματος.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube