Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Γιατί είναι προτιμότερη η Ντνίπρο από την Γκενκ και η μεγάλη επιστροφή στην Adidas»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε ενόψει της αυριανής (21/06, 13:00) κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς κλήρωσης, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06, 13:00) θα μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Οι… επιλογές, βέβαια, για το «τριφύλλι» δεν είναι πολλές, αφού, όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, θα «πέσει» είτε με την Ντνίπρο από την Ουκρανία είτε με την Γκενκ από το Βέλγιο.

Μεταφέροντας, λοιπόν, τα τελευταία νέα των «πράσινων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και ενόψει της κλήρωσης, ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε γιατί είναι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να κληρωθεί με τους Ουκρανούς και όχι με τους Βέλγους, υπενθυμίζοντας ακόμα ότι αν αποκλειστεί το «τριφύλλι», τότε στον τρίτο προκριματικό του Europa θα παίξει με τη Σλάβια Πράγας, αφού δεν γίνεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία για να τσεκαριστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στη νέα φανέλα της Adidas, ενώ μίλησε και για το θέμα του Μπερνάρ.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x