Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, στις επιστροφές των διεθνών του αλλά και τη διαφαινόμενη διαθεσιμότητα όλων των παικτών του τουλάχιστον από ιατρικής πλευράς.

Στη συνέχεια ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Σουηδία την άλλη εβδομάδα. Στάθηκε στην απόφαση του Μεντιλίμπαρ να μείνει η ομάδα στο Μάλμε και την Παρασκευή, δηλαδή, την επομένη του αγώνα, για να κάνει εκεί το πρωί προπόνηση και να επιστρέψει το βράδυ στην Αθήνα, γιατί ο αγώνας με τη Μάλμε θα τελειώσει μεσάνυχτα και ακολουθεί την Κυριακή ο αγώνας στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Εξήγησε ότι ο Βάσκος τεχνικός θέλει όσο το δυνατόν να είναι λιγότερο επιβαρυμένοι οι ερυθρόλευκοι, με το ταξίδι στο Μάλμε να είναι μεγάλο (η διάρκειά του είναι πέντε ώρες) προσθέτοντας ότι η ομάδα θα είναι εκεί από την Τετάρτη το μεσημέρι για να κάνει προπόνηση το βράδυ της παραμονής του αγώνα στο γήπεδο της σουηδικής ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube