Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στο ταξίδι της Κ-19 στη Βραζιλία, τονίζοντας ότι από την ομάδα, που κατέκτησε το Youth League δεν υπάρχουν πλέον Σίνα (Ρίο Άβε), Κ. Κωστούλας (Ρίο Άβε) και Κουτσογούλας (Πανσερραϊκό), ενώ είναι τραυματίες Τανούλης και Δαρβίρας. Παράλληλα, έχουν προωθηθεί από την περυσινή Κ-17 οι Καρκατσάλης, Πλης και Τζαμαλής. Επίσης αναφέρθηκε στην ενδεκάδα που σκοπεύει να κατεβάσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στον τελικό με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Από εκεί και πέρα, η πρώτη ομάδα ξεκινάει αύριο Τετάρτη προετοιμασία για την αναμέτρηση (26/8) με την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στα μεταγραφικά στάθηκε περισσότερο στην περίπτωση του Ποντέσε, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, δεν εννοώ ότι δεν θα έρθει ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα τον ήθελε τώρα τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει με βάση τις τρέλες που απαιτούν οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της Γουλβς, δηλαδή να δώσει ο Ολυμπιακός 10 εκατ. ευρώ για παίκτη που τον Οκτώβριο κλείνει τα 29. Η μεταγραφή πρέπει να γίνει με βάση την κοινή λογική που διέπει τέτοιες μετακινήσεις, σε πρωταθλήματα όπως το ελληνικό ή παρόμοια. Δηλαδή λίγο καλύτερα ή λίγο πιο κάτω».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube