Το όνομα του Φελίτσιο Μίλσον είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό (όπως και για την ΑΕΚ), μέσω ρεπορτάζ από το Ισραήλ και την Ανγκόλα, εδώ και περίπου δύο μήνες. Έκτοτε, υπήρχαν πληροφορίες μόνο για την ΑΕΚ, που επιβεβαιωμένα ήθελε να πάρει τον παίκτη, χωρίς να τα καταφέρει.

• Σήμερα στο Ισραήλ, η τοπική πηγή Ynet.co.il βάζει ξανά μετά από καιρό τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι της μεταγραφής του 24χρονου δεξιοπόδαρου έξω αριστερά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, γράφοντας ότι «μία τρίτη ελληνική ομάδα, μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ, αναζητάει τον κυνηγό της πρωταθλήτριας ομάδας του Ισραήλ. Ο Ολυμπιακός τοποθέτησε τον Μίλσον στη λίστα με τους βασικούς στόχους του μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα επικοινώνησε με τους ατζέντηδες του παίκτη, ταυτόχρονα με τη συνεχιζόμενη άρνηση του να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Μακάμπι για τη νέα σεζόν».



• Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, «ο Μίλσον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιστρέφει στη Μακάμπι και ο Ολυμπιακός είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που κυνηγάει τον παίκτη μετά την ΑΕΚ και το ΠΑΟ, που επίσης ήδη διαπραγματεύονται με τους μάνατζερ του Ανγκολέζου επιθετικού. Η Μακάμπι, από την πλευρά της, παράλληλα με τις προσπάθειες που κάνει να τον κρατήσει καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 8 εκ. Ευρώ, ενώ δεν έχει αποκλείσει και προσφυγή στη ΦΙΦΑ μετά από αυτή τη συμπεριφορά του να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία για προετοιμασία».

• Να σημειώσω ότι από το βράδυ πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά πληροφορίες που είχαν δει εδώ χθες το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες είναι πιθανόν να προχωρήσει ο σύλλογος στην απόκτηση του Μίλσον, που είχε εντυπωσιάσει στο Ολυμπιακός-Μακάμπι 1-4 στο Κόνφερενς Λιγκ και είχε γίνει αλλαγή από το 14ο λεπτό στο Μακάμπι-Ολυμπιακός 1-6. Ο διεθνής (9 φορές, ένα γκολ) με την Ανγκόλα είχε φέτος εφτά γκολ και 13 ασίστ σε 40 σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μακάμπι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube