Πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μλάντεν Πέτριτς, ενώ γίνεται ήδη λόγος για προφορική συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος ως όνομα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αυτό βέβαια, μένει να αποδειχτεί και αγωνιστικά και ελπίδα όλων είναι -εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή- να βαδίσει στα βήματα του Πράνιτς, ο οποίος απέδειξε πως μόνο τελειωμένος δεν είναι ποδοσφαιρικά.

Άλλωστε η παρουσία των συμπατριωτών του (Πράνιτς, Σίλνενφελντ) είναι ένας από τους λόγους για τη θετική απάντηση του Κροάτη. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Πέτριτς ξέρει πως θα βρει χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ, αλλά και το ότι η γυναίκα του είναι Ελληνίδα, κάνουν τον Πέτριτς να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στους «πράσινους».

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται μέσα στο σαββατοκύριακο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδέχεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον νεαρό Δανό κεντρικό χαφ, Πάτρικ Όλσεν, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

Ο Όλσεν αποκτήθηκε από την Μπρόντμπι το 2012 και οι «νερατζούρι» ψάχνουν να βρουν ομάδα ώστε να τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube