Stoiximan Super League

Ελκυστικά εισιτήρια διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Με τιμές που ξεκινούν από τα 150 ευρώ, τίθενται σε κυκλοφορία νέα εισιτήρια διαρκείας για το δεύτερο γύρο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους για την ομάδα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ δίνει τώρα σε όλους τη δυνατότητα να γίνουν συμμέτοχοι της προσπάθειας και παράλληλα να παρακολουθήσουν από κοντά τις εντός έδρας αναμετρήσεις του «τριφυλλιού», αφού έθεσε σε κυκλοφορία νέα εισιτήρια διαρκείας με ελκυστικές τιμές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014, θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της ομάδας οι Κάρτες Διαρκείας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2013/14.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν αγκαλιάσει από την αρχή της περιόδου την προσπάθειά της και βρίσκονται στο πλευρό της σε κάθε βήμα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στη μισή τιμή!

Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει όλους τους στόχους του σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play Offs. Όλοι αυτοί οι αγώνες περιλαμβάνονται στο πακέτο των Καρτών Διαρκείας Β΄ Γύρου που ξεκινά από € 150 και € 50 για ενήλικες και παιδιά αντίστοιχα!

Οι κάρτες θα διατίθενται στα εκδοτήρια της Θύρας 4 του Γηπέδου και ηλεκτρονικά στο www.pao.gr
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x