Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ακόμη θα κινηθεί ο Ατρόμητος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υποστήριξε ο Βασίλης Μπορμπόκης στην κάμερα της Nova.

Ο άμεσος συνεργάτης του Τραϊανού Δέλλα αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας του Μαντζιου.

«Γίνεται πάρα καλή δουλειά όπως είπα και πριν. Φαίνεται και στο γήπεδο και δεν είναι μόνο ένα-δύο καλά αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπορμπόκη στην κάμερα της Nova:

Για τη γεύση που άφησε η ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη:

«Θέλω να πιστεύω ότι αφήνει καλή γεύση. Το να σκοράρεις τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι ευχάριστο γεγονός, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεχθήκαμε και δύο γκολ (σ.σ. από την Ξάνθη). Το γήπεδο ήταν λίγο παραπάνω βαρύ, αλλά όχι πολύ βαρύ. Δεν ήταν δυνατόν να κυκλοφορήσει καλά η μπάλα. Φαινόταν ότι το παιχνίδι θα πάει στις στατικές φάσεις και πράγματι εκεί πήγε».

Για το πώς προετοιμάζεται ο Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό:

«Δεν υπάρχει μεγάλη προετοιμασία, είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και όχι τόσο καλές οι καιρικές συνθήκες. Υπάρχει φόρτωση στην ομάδα και προσπαθούμε να φρεσκάρουμε τους παίκτες και με αλλαγές και με πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο γήπεδο της Λιβαδειάς ήταν καλύτερο το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Νομίζω ότι παιζόταν καλύτερα η μπάλα».

Για το αν αποτελεί έκπληξη η πορεία του Λεβαδειακού:

«Νομίζω ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι κάτι τυχαίο, έχει διάρκεια, είναι συμπαγής και έχει παίκτες κλειδιά. Όπως είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους υψηλόσωμους παίκτες των τελευταίων ετών. Βρήκε εκεί την Ιθάκη του. Είναι συμπαγής ομάδα, αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο, διότι σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε καλή δουλειά».

Για τον Άκη Μάντζιο:

«Γίνεται πάρα καλή δουλειά όπως είπα και πριν. Φαίνεται και στο γήπεδο και δεν είναι μόνο ένα-δύο καλά αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Τα βασικά είναι το πώς θα φρεσκάρουμε γρήγορα τους παίκτες, να έχουν ενέργεια και να είμαστε καλύτεροι στην αμυντική λειτουργία και ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις. Τώρα, τα μυστικά δεν πρέπει να τα πούμε. Έχουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αντίπαλου μας και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε».

Για τον Κεϊτά:

«Είναι πολύ καλή μεταγραφή. Τον θέλαμε, τον εμπιστευόμασταν και είμαστε χαρούμενοι που ήρθε στην ομάδα μας. Εύχομαι να είναι υγιής, όπως και όλα τα παιδιά. Και μια τεράστια μεταγραφή να κάνεις θα χρειαστεί τον χρόνο της. Και να μην και να παίξει καλά, θα χρειαστεί στη συνέχεια χρόνο για να αποδώσει αυτό που ξέρει. Εμείς για αυτό είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε, ώστε να πάρει η ομάδα από τον παίκτη αυτό που θέλει».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές:

«Σύμφωνα με αυτά που έχουμε συζητήσει… ναι. Θα γίνουν μια με δύο κινήσεις ώστε να έχει βάθος η ομάδα για να ανταπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube