Ο Λεμπρόν Τζέιμς πέτυχε 12 από τους 28 πόντους του στη νίκη των Λέικερς επί των Κλίπερς (103-112), αλλά ο Πατ Μπέβερλι προκάλεσε με όσα δήλωσε μετά το ματς.

Ερωτηθείς αν αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο να αντιμετωπίσει στην άμυνα τον «βασιλιά» απάντησε κοφτά και δύο φορές εμφανώς εκνευρισμένος: «Καμία πρόκληση!».

Όταν ο δημοσιογράφος επαναδιατύπωσε το ερώτημά του ζητώντας από τον άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού να πει αν είναι δύσκολο όταν ο Λεμπρόν εκβιάζει την αλλαγή στο μαρκάρισμα για να πάει κοντά στο καλάθι, είπε: «Καθόλου δύσκολο».

Οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και χρόνια, με τον Μπέβερλι να έχει εκνευρίσει αρκετές φορές τον Λεμπρόν με το δυναμικό του μαρκάρισμα.

Πάντως ο άσος των Κλίπερς παραδέχτηκε ότι οι Λέικερς χθες ήταν ανώτεροι. «Πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε ότι είχαν περισσότερο πάθος από μας. Το ήθελαν περισσότερο και μάλλον το είχαν πάρει προσωπικά έχοντας χάσει στα δύο προηγούμενα ματς απέναντί μας. Όμως είναι ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», σημείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube