Δύο σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες αναμένεται να κλείσει σύντομα η Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκάλυψε το «encestando.es», οι Καταλανοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να έρθουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους Νίκολα Μίροτιτς και Κόρι Χίγκινς, κλείνοντας έτσι μία τεράστια «τρύπα» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «μπλαουγκράνα» εκτιμούν ότι θα αποζημιώσουν τους δύο πρώην παίκτες τους με ένα πόσο συνολικού ύψους 23 εκατ. ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Μπαρτσελόνα έλυσε τη συνεργασίας της με τους Μίροτιτς και Χίγκινς, οι οποίοι είχαν εγγυημένα συμβόλαια.

Φυσικά, οι δύο παίκτες κατέθεσαν προσφυγές διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Από τη μία, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ζητά ένα ποσό κοντά στα 22 εκατ. ευρώ και αυτό αφορά στα χρήματα που προβλεπόταν να εισπράξει βάσει συμβολαίου, αλλά και σ’ αυτά που «κουρεύτηκαν» από τον μισθό του, εξαιτίας του κορωνοϊού και τις μειώσεις που προχώρησε ο σύλλογος.

Από την άλλη, ο Αμερικανός γκαρντ διεκδικεί ένα σαφώς μικρότερο ποσό, το οποίο είναι περίπου στα 3,4 εκατ. ευρώ.

Έτσι, σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ισπανία, τόσο η πλευρά του Μίροτιτς, όσο και του Χίγκινς φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν λίγο… νερό στο κρασί τους και να πάρουν λιγότερα χρήματα, μέσω εξωδικαστικού συμβιβασμού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube