Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα παρακολουθήσουν το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την Α1 βόλεϊ γυναικών, λόγω των μέτρων ασφαλείας που αποφασίστηκαν για την αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η μικρή χωρητικότητα του κλειστού γυμναστηρίου της εθνικής οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα γίνει το ματς, δεν επέτρεψε την παροχή επιπλέον εισιτηρίων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων: «Ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων μας και θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα εξεύρεσης άλλου γηπέδου μεγαλύτερης χωρητικότητας δίχως όμως να υπάρξει η οποιαδήποτε ανταπόκριση.

Επειδή δεν θα διατεθούν εισιτήρια καλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να μην προσέλθουν στο στάδιο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν άδικα.

Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας δυναμικά, όπως άλλωστε κάνουν πάντα, όμως με κόσμιο τρόπο, για να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube