Ένα ακόμα επεισόδιο -με ευχάριστη νότα αυτή τη φορά- προστέθηκε στο σίριαλ της διαμάχης του Άαρον Γκόρντον με τον Ντουέιν Ουέιντ…

Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του ESPN, οι δύο άνδρες συνομίλησαν και έλυσαν την παρεξήγηση που είχε γεννηθεί στο All-Star Game.

Θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος γκαρντ των Χιτ είχε βαθμολογήσει με 9 τον Γκόρντον στο τελευταίο του κάρφωμα στο σχετικό διαγωνισμό και ο φόργουορντ των Μάτζικ θεώρησε πως αδικήθηκε.

Μάλιστα, η κόντρα τους πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, με τον 24χρονο παίκτη του Ορλάντο να βγάζει τραγούδι με τίτλο «9 OUT OF 10», στο οποίο άφηνε αιχμές κατά του Ουέιντ.

Η απάντηση του τρις πρωταθλητή του ΝΒΑ ήρθε με ένα τιτίβισμα στο οποίο καλούσε -με εμφανή διάθεση ειρωνείας- τον Γκόρντον να βγάλει μπλουζάκια και να τα πουλάει.

Έκτοτε ακολούθησε η επικοινωνία των δύο ανδρών, με τον φόργουορντ των Μάτζικ να τονίζει πως «άκουσα τι μου είπε, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Εγώ με τον Ντουέιν μιλήσαμε και τα βρήκαμε. Μου είπε πόσο του άρεσε το τραγούδι κι εγώ του είπα πόσο μου αρέσει το κρασί του. Με το τραγούδι ήθελα να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την απώλεια του τίτλου στον διαγωνισμό και τίποτα περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube