Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά την εντός έδρα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την προσοχή να στρέφεται πλέον στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Τραϊανό Δέλλα να θεωρείται βέβαιο ότι θα δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που στα τελευταία ματς δεν έχουν πάρει την ευκαιρία.

Στα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επάνοδος του Αντονί Λε Ταλέκ που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης.

Τα είπαν Σκίμπε-Δέλλας

O προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Μίκαελ Σκίμπε βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας μας Τραϊανό Δέλλα.

Η συζήτηση αφορούσε θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της Εθνικής Ομάδας. Συμμετείχαν επίσης, οι βοηθοί προπονητή στην Εθνική ομάδα Κώστας Τσάνας, Ηρακλής Μεταξάς και ο βοηθός προπονητή του Ατρόμητου Βασίλης Μπορμπόκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube