Η απογοήτευση στον Ατρόμητο από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν, δίνει τη σειρά της στην αποφασιστικότητα για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων συμπεριλαμβάνεται στις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση για το μέλλον κυρίως του έμψυχου δυναμικού, αφού είχε ξεκαθαριστεί από μέρους της ότι όλοι δίνουν εξετάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα από το αν θα είχε επιτευχθεί ο στόχος της 6ης θέσης.

Ο πρώτος που θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί πάρα πολύ την παραμονή στον Ατρόμητο και την Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση οι προθέσεις είναι... αμοιβαίες, αφού και ο Ατρόμητος έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει με τον Σα Πίντο στον πάγκο του, όπως άλλωστε γνωστοποίησε με χθεσινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει... κουραστεί από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον νυν τεχνικό της ομάδας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και εκεί θα συζητηθούν τα δεδομένα που θα υπάρχουν στην ομάδα για τη σεζόν 2017-18 (το αγωνιστικό πλάνο), προσεγγιστικά το μπάτζετ (αφού ακόμα δεν μπορούν να ειπωθούν επακριβώς τα νούμερα, λόγω της επικείμενης αναδιανομής των εσόδων) και φυσικά οι στόχοι, με δεδομένο ότι υποβιβάζονται 4 ομάδες.

Εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων, τότε Ατρόμητος και Σα Πίντο θα πορευθούν μαζί και για τη νέα σεζόν.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube