Πίσω της φαίνεται να έχει αφήσει τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ η προσεχής αντίπαλος του Ατρόμητου, Φενέρμπαχτσε, καθώς στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος επικράτησε της Εσκισεχίσπορ με 2-0 μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου», και με τα δύο γκολ να τα πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το 1-0 έγραψε ο Φερναντάο μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη πάσα του Ντιέγκο, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Μούσα Σο δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά έπειτα από «καλοζυγισμένη» σέντρα του αριστερού μπακ Καλντιρίμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό χρόνο συμμετοχής (30 λεπτά) πήρε και ο Φαν Πέρσι, κάτι που δείχνει ότι τελικά θα ταξιδέψει στο Περιστέρι για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ακόμα κι αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά ενώ στη θέση των σέντερ μπακ προτιμήθηκε ο Αμπντουλαγιέ Μπα αντί του Σίμον Κίαερ.

Αυτό συνέβη προφανώς επειδή ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στον Δανό για το ματς της Πέμπτης (20/8), αφού είναι τιμωρημένος και ήθελε να δοκιμάσει τον 24χρονο Σενεγαλέζο που είναι δανεικός από την Πόρτο.

Η Φενέρ αγωνίστηκε με 4-4-2 και με τους: Βολκάν – Οζμπαϊράκλι, Μπα, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ – Νάνι, Μεϊρέλες (62' Τοπάλ), Σόουζα, Ντιέγκο (74' Ποτούκ) – Φερναντάο (63' Φαν Πέρσι), Μούσα Σο.

Τέλος, η ομάδα του Φάνη Γκέκα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 66’, έμεινε με 10 παίκτες από το 58’, λόγω αποβολής του Γκάουσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube