Γενικά

Πρώην παίκτης του Πανιωνίου συνελήφθη για κλοπή τροφίμων αξίας 20 ευρώ και θα πάει φυλακή!

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Νίκι Μπίλε Νίλσεν, θα αναγκαστεί να κάνει ένα μήνα φυλακή καθώς συνελήφθη από από τις αρχές της Δανίας για κλοπή τροφίμων σε σούπερμαρκετ αξίας 20 ευρώ!

Από τις συμμετοχές του με την Εθνικής Δανίας, πίσω από τα κάγκελια της φυλακής θα βρεθεί ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν, ο οποίος συνελήφθη στη Δανία για κλοπή τροφίμων σε σούπερμαρκετ, απειλώντας μάλιστα παράλληλα τους υπαλλήλους.

Μπορεί το όνομα του να μη λέει πολλά στους περισσότερους, καθώς η θητεία του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο δεν ήταν μακρά, καθώς έκανε μόλις 5 συμμετοχές, ωστόσο απ' ό,τι φαίνεται μας απασχολεί με άλλον τρόπο.

Συγκεκριμένα η «Marca» τονίζει πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Βαγιεκάνο έκλεψε ένα μπουκάλι κρασί, χυμούς και σούπες, τα οποία δεν παρέδωσε ούτε όταν βρέθηκε απέναντι από έναν εκ των υπαλλήλων του σούπερμαρκετ.

«Θα σου σπάσω το σαγόνι και θα πρέπει να τρως γιαούρτι για έξι εβδομάδες» φέρεται να ήταν τα απειλητικά του λόγια προς τον υπάλληλο του μαγαζιού, με τον Δανό τελικά να συλλαμβάνεται από την Αστυνομία, για απόπειρα να κλέψει αγαθά αξίας 20 ευρώ. Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίλσεν απασχολεί τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για επίθεση σε σύντροφό του, αλλά και σε αστυνομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x