Οι νεοφώτιστοι στη Volley League Πατρινοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο πασαδόρο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πασαδόρο Γιάννη Λιβαθηνό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γιάννης Λιβαθηνός είναι Πατρινός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολυμπιάδα Πατρών και έχει αγωνιστεί σε πολλές ελληνικές ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΕΑΠ, η Λαμία και η Παναχαϊκή, ενώ έχει συμμετάσχει σε όλες τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ.

Μετά τη συμφωνία του παίκτη με τη διοίκηση, ο Γιάννης Λιβαθηνός δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Παναχαϊκή και τη νέα περίοδο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι η διοίκηση κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α2 και το 90% του ρόστερ παρέμεινε ίδιο, με αποτέλεσμα να ανέβει πάλι στην Α1.

Οι πιο πολλές ομάδες που υποβιβάζονται κινδυνεύουν με διάλυση, όμως η Παναχαϊκή, με υπομονή και προσπάθεια, επέστρεψε στα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ και για αυτό "βγάζω το καπέλο" στη διοίκηση, αλλά και στο Νίκο Ρουμελιώτη.

Είναι, επίσης, σημαντικό ότι παραμένει στην ομάδα ο προπονητής Γιώργος Λυκούδης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Βέβαια, το έργο μας είναι πιο δύσκολο τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως εκτιμώ ότι με οργάνωση στη διοίκηση, σκληρή δουλειά από όλους μας, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube