Σε αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν- ανεξάρτητα αν τελικά έδωσαν αίμα, όπως και τους αθλητές μας, οι οποίοι, με τη στάση τους, απέδειξαν ότι η διάκριση κρίνεται όχι μόνο στο παρκέ, αλλά και στην προσφορά και την αλληλεγγύη, μήνυμα που αποτελεί μία από τις αρχές του συλλόγου μας.

Την πρωτοβουλία αυτή υποστήριξαν τόσο οι προπονητές του συλλόγου μας, οι έφοροι των τμημάτων και οι εθελοντές του Πρωτέα, δίνοντας το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας ως πράξη αλληλεγγύης, προσφοράς, αλλά και υγείας για τον αιμοδότη.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και ο εξαιρετικό προσωπικό που έκανε πραγματικότητα αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου μας. Επίσης, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κ. Πεφάνη - χορηγό φυσικών βιταμινών - που ανταποκρίθηκε και προσέφερε, για μία ακόμη φορά, πορτοκάλια και μπανάνες στους αιμοδότες, ενώ τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε ότι την επόμενη φορά οι εθελοντές μας θα είναι ακόμη περισσότεροι και το μήνυμα της προσφοράς αίματος σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, θα περάσει σε όλους τους αθλητές μας.

Να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος αιμοδοτών δημιουργείται, ώστε αίμα να δικαιούνται από αυτόν οι αθλητές και οι συγγενείς α’ βαθμού, γονείς, αδέλφια, καθώς και οι προπονητές του συλλόγου".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube