Στην επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα στοχεύει ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα-σοκ που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική με την Ξάνθη μέσα στο Περιστέρι.

Γι’ αυτό το λόγο ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που παρουσιάστηκαν στην εν λόγω αναμέτρηση, και ειδικά μετά το 70’-75’ που η ομάδα του προσπάθησε να επιτεθεί εντελώς άναρχα.

Η λύση στο πρόβλημα της δημιουργίας και με δεδομένη την απουσία του Πίτου Γκαρσία ακούει στο όνομα του Μίλος Στόιτσεφ ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το δύσκολο έργο να «ομορφύνει» τον τρόπο ανάπτυξης του Ατρόμητου.

Βέβαια, ο Σέρβος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και γι’ αυτό άπαντες περιμένουν να ανεβάσουν «στροφές» και παίκτες-κλειδιά όπως ο Ούμπιντες, Ουσέρο και Ναπολεόνι που στο προηγούμενο ματς είχε και… γκίνια.

Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου κόντρα στον ΠΑΣ σε σχηματισμό 4-2-3-1 είναι η εξής: Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Γοδόι, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες θέλουν να «σπάσουν» την αρνητική παράδοση που έχουν στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία μετρούν μόλις μία νίκη σε επίπεδο Super League και επτά ήττες.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube