Ο Άαρον Γκόρντον μετά από επτά χρόνια παρουσίας στους Ορλάντο Μάτζικ, αποφάσισε να αλλάξει μπασκετική «στέγη», μετακομίζοντας πριν λίγες ημέρες στους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο 25χρονος φόργουορντ έχει προλάβει να αγωνιστεί τέσσερις φορές με τη φανέλα των «σβόλων», μετρώντας 14.3 πόντους και 4.8 ασίστ με το εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας 64% εντός πεδιάς.

Με δηλώσεις του ο προπονητής των Νάγκετς, Μίκαελ Μαλόουν, αναφέρθηκε στην επιρροή που έχει ο Γκόρντον στην ομάδα σε αυτό το πρώτο δείγμα γραφής, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως παίκτες σαν και εκείνον σπανίζουν στο NBA.

«Από τότε που ήρθε στην ομάδα μας είμαστε στο 4-0, και όπως μπορείτε να δείτε και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια ήταν εκπληκτικός. Σιγά σιγά τον βλέπεις να νιώθει όλο και πιο άνετα στην ομάδα, καθώς μαθαίνει πως να αγωνίζεται με τους νέους του συμπαίκτες», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος κόουτς, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως:

«Είναι ένας παίκτης που προσφέρει τόσα πολλά και στις δύο άκρες του παρκέ. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στη λίγκα σαν τον Γκόρντον, για αυτό και παραχωρήσαμε τους Γκάρι Χάρις και Χάμπτον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκεται μαζί μας, μας κάνει ακόμα καλύτερους και όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube