Αποφασισμένη να επιβάλλει τους δικούς της όρους στην υπόθεση Μίλσον παρουσιάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με τον εξτρέμ που αποτελεί στόχο της ΑΕΚ να απουσιάζει ακόμα από την προετοιμασία, η ομάδα του Ισραήλ φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει σκληρή στάση.

Σχετικό δημοσίευμα του «one.co.il» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο σύλλογος δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Μίλσον κι αν συνεχίσει ο παίκτης έτσι το καλοκαίρι γι’ αυτόν αναμένεται να είναι μεγάλο.

Σε ό,τι αφορά στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είτε ο Μίλσον θα επιστρέψει στο σύλλογο και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε, είτε θα φέρει μια προσφορά που θα ταιριάζει με το τίμημα που θέλει η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι ομάδες που επικοινώνησαν με το σύλλογο για τον Μίλσον, ενημερώθηκαν ότι η τιμή του παίκτη είναι 7 με 8 εκατ. ευρώ ή 6,5 εκατ. ευρώ και το 40% μία πιθανής μελλοντικής πώλησης.

Αν έρθουν τέτοιες προσφορές, ο Μίλσον θα πωληθεί. Αν όχι, τότε ο παίκτης είτε θα επωμιστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του, είτε θα επιστρέψει, αφού πρώτα ζητήσει συγγνώμη».


Σε κάθε περίπτωση σημειώνεται ότι η Μακάμπι κινείται ήδη για παίκτη που θ’ αντικαταστήσει τον Μίλσον και φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Μουσά Τζενεπό της Σταντάρ Λιέγης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.