Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί της Λαμίας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε την σημαντικότητα της νίκης και στη συνέχεια ανέφερε πως η ομάδα του μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να παίρνει το τρίποντο.

«Κάναμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα. Μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων υπήρχε στο μυαλό το πώς θα παρουσιαζόμασταν. Θεωρώ ότι σαν διάθεση μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο με κατοχή μπάλας αλλά δεν βρίσκαμε καλές συνεργασίες στο τελικό τρίτο παρότι φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είχαμε την απαιτούμενη κίνηση χωρίς την μπάλα. Το γκολ μας έδωσε ενέργεια, ορμή και καλύτερη ψυχολογία».

Για την αλλαγή σχήματος και τη συνύπαρξη των Ανσαριφάρντ-Μορόν: «Μας έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πράγματα. Είχαμε κάποια δυσλειτουργία αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ο σχηματισμός αλλά είχαμε πολλές λανθασμένες αποφάσεις για έναν καλύτερο συνδυασμό και μια καλύτερη πάσα. Τα παιδιά προσπάθησαν, ήταν κάτι διαφορετικό. Το πρόβλημα δεν ήταν τα δύο φορ σαν σχηματισμός. Ο Λόρεν έβγαινε εκτός περιοχής όπως του αρέσει. Δεν ήμασταν καλοί στο τελικό τρίτο. Βγάλαμε νευρικότητα με λάθος πάσες κι ενώ φτάναμε σωστά στην περιοχή δεν είχαμε την επιλογή για να γίνουμε απειλητικοί».

Για το για το αν είναι η τέταρτη θέση στόχος: «Καταρχάς κανείς δεν είπε ποτέ από την ομάδα το πάμε και όπου βγει. Είπαμε από την αρχή ότι οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές καθώς ήμασταν σε απόσταση δώδεκα βαθμών από την τέταρτη θέση. Είπαμε επίσης ότι θα κάνουμε την προσπάθειά μας, ότι ο Άρης δεν είναι αδιάφορος σε κανένα παιχνίδι αλλά ότι μπαίνει στο γήπεδο για να νικήσει σε κάθε παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στην τέταρτη θέση, τόσο το καλύτερο για μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης