Δύο περιοχές αυτή την στιγμή είναι οι επικρατέστερες και διεκδικούν τη φιλοξενία για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στο ΝΒΑ!

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο «Athletic», ο Shams Charania τη δεδομένη χρονική στιγμή ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, έχει να επιλέξει ανάμεσα στο Λας Βέγκας και τη Disney World στο Ορλάντο, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στον «μαγικό κόσμο».

Αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν, ένα από αυτά κάνει λόγο ότι η αποστολή κάθε ομάδας θα αποτελείται από 30-40 άτομα, μαζί με κάποιους στενούς συγγενείς και όλοι θα μείνουν σε 14μερη καραντίνα, κάνοντας τεστ για τον κορωνοϊό τόσο πριν, όσο και μετά.

Στο μεταξύ, είναι ήδη γνωστό πως από την προσεχή Παρασκευή (8/5) οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν ξανά τις εγκαταστάσεις τους για τις προπονήσεις των παικτών, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι υπάρχει ελάφρυνση των μέτρων στην πόλη τους και φυσικά οι αθλητές θα γυμνάζονται ατομικά.

Φυσικά, εφόσον η φετινή σεζόν ολοκληρωθεί τότε η επόμενη θα καθυστερήσει να ξεκινήσει, με τον πιθανότερο μήνα να είναι ο Δεκέμβριος του 2020 και τους τελικούς να διεξάγονται κατά τον Ιούλιο ή Αύγουστο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube