Σε ένα ματς διαφορετικών προσεγγίσεων στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:15, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Από τη μια πλευρά η αναμέτρηση για τη γηπεδούχο Λαμία είναι πέρα για πέρα κρίσιμη αφού η ομάδα της Φθιώτιδας μάχεται για τη σωτηρία της. Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από τη βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πιθανή νίκη σε συνδυασμό με πιθανό στραβοπάτημα του Ιωνικού στη Λειβαδιά θα αποτελέσει ανάσα, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση του μίνι-πρωταθλήματος μετρώντας 23 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της Λαμίας δεν υπολογίζει στους Τόμας Ντε Βινσέντι, Γιώργο Μανούσο και Γιώργο Κορνέζο, σε αντίθεση με τους Νούνιες, Γκαραβέλη, Παπαδόπουλο και Καραμάνο οι οποίοι απουσίασαν από τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της Λαμίας:
Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος ταξίδεψε στη Φθιώτιδα χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs με 34 βαθμούς. Η ομάδα του Περιστερίου, παραμένει αήττητη στη διαδικασία καθώς μετρά μια νίκη απέναντι στον Ιωνικό στην πρεμιέρα, ενώ συνέχισε με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα αγωνιστικά ο Κρις Κόλμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντορίν Ροτάριου που τις τελευταίες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά και του Σάμουελ Φριντζόνσον που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Η αποστολή του Ατρομήτου:
Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Κωτσόπουλος.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν με τις προηγούμενες δύο να μην έχουν νικητή καθώς τα ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης- Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Πάβλοβετς, Αμπαντά- Τζανδάρης, Σλίβκα, Μπεχαράνο- Καραμάνος, Βέργος

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης- Μαυρομμάτης, Χατζηϊσαϊας- Ντε Μποκ, Κεσχρίντα- Κούεν, Έντερ, Αγκιμπού Καμαρά- Ρομπάιγ Κλωναρίδης, Τζαβίδας

Διαιτητής: Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Μεϊντάνας-Φωτόπουλος
4ος διαιτητής: Περράκης
VAR: Ζαμπάλας
AVAR: Μπουξμπάουμ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ