Τη θέση του για όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και με αφορμή τις κλήσεις του αθλητικού δικαστή, πήρε ο Κυριάκος Κυριάκος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Στην ανάρτησή του, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ απαντάει, ουσιαστικά, στην «Ένωση», αναφέροντας: «Επειδή λίγο βαριέμαι με τους κυρ Παντελήδες και τους ηθικολόγους με την… υψηλή αισθητική δεν θα τους απαντήσω, είναι χαμένος χρόνος.

Απλά μετά τις κλήσεις σε απολογία να δούμε λίγο πως αυτό που χαλάει την αισθητική κάποιων δεν θεωρείται κολάσιμο. Ο Λουτσέσκου δεν κλήθηκε για καμία χειρονομία ή δήλωση. Κλήθηκε γιατί απάντησε στις έργω και λόγω εξυβρίσεις αυτών που τον έχουν στοχοποιήσει.

Πάει λοιπόν το αφηγηματάκι ένα περί προκλητικού Λουτσέσκου που ''αναγκάζει'' τους σερίφηδες της αισθητικής και της ηθικής να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Το άλλο αφηγηματάκι για τραυματισμούς δύο αστυνομικών στα αποδυτήρια έχει δύο εκδοχές. Κάποιος καχύποπτος θα έλεγε ότι πρόκειται για ανακάλυψη μετά την απειλή μου για καταγγελία στον υπεύθυνό τους. Αλλά επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι λειτουργεί έτσι η αστυνομία μας, θα ευχηθώ περαστικά στα δύο παιδιά, που ρίσκαραν τη ζωή τους στην αμφίρροπη αναμέτρηση ένοπλη διμοιρία-άοπλος για να αισθανθούν όλοι ασφαλείς.

Εμείς παραμένουμε συνεπείς σε αυτά που λέγαμε και πέρυσι που κάποιοι έπεσαν να φάνε τον Ματίας Αλμέιδα. Οι φυσιολογικές εντάσεις μεταξύ αποστολών σε αγώνες ντέρμπι ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, μένουν και λύνονται εκεί από τους ψυχραιμότερους.

Προφανώς και υποκύπτουμε όλοι μας στα νεύρα και την ένταση και όσοι ξεπερνάμε τα όρια θα τιμωρηθούμε όσο και όταν πρέπει. Τα άλλα είναι κλάψα, υποκρισία και σαλιαρίσματα δήθεν ''νοικοκυραίων''.

Δεν μας παίρνει να ασχοληθούμε ούτε μισή ώρα παραπάνω με γελοιότητες, γιατί ευτυχώς για εμάς, έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.