Τρία εντυπωσιακά παιχνίδια επιφύλασσε το σημερινό (22/09) πρόγραμμα του κυπριακού πρωταθλήματος, για την 4η αγωνιστική.

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξένησε τη Νέα Σαλαμίνα και έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του. Ο Μαρκίνιος άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, βάζοντας σε θέση οδηγούν την ομάδα του, κάνοντας το 1-0.

Μία από τις σπουδαίες μεταγραφές του καλοκαιριού, για την ομάδα του Ντομίνγκεζ, ήταν η απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός στο 27’ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Άλλη μία μεταγραφική «βόμβα» βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για χάρη του ΑΠΟΕΛ. Ο Πίτσι στο 64ο λεπτό έκανε το 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 75ο λεπτό με τον Ντουρμισάι.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Εθνικό Άχνας, σε ένα ματς με το σκορ να σταματάει στο 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκονζάλες στο 22ο λεπτό, για το 1-0. Η Λάρνακα κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει τα δεδομένα και στο 55’ ισοφάρισε με το γκολ του Γκάμα, ενώ στο 64ο λεπτό ο Αλμέιδα έβαλε την μπάλα άθελα του στα δίχτα της δικής του ομάδας για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση είχε ο Λίπσκι στο 71’ όταν και ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας στον Εθνικό τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Πάφος πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη στο τέρμα του Λεσοβόι μόλις στο 16ο λεπτό. Έπρεπε να μπει το τελευταίο δεκάλεπτο για να μπορέσει η Πάφος να βγάλει αντίδραση. Στο 81’ έκανε την αρχή ο Τζάτζα και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 87’ ο Σίλβα έκανε την ολική ανατροπή σκοράροντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 90+6’ όταν ο Τζάτζα πέτυχε και άλλο ένα τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 20/9
Καρμιώτισσα Πολεμιδίων-Ομόνοια 1-1

Σάββατο 21/9
Αρης Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού 0-0

Ανόρθωση-Ομόνοια 1-0

Κυριακή 22/9
ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα 3-1

ΑΕΛ-Πάφος 1-3

ΑΕΚ Λάρνακας-Εθνικός Αχνας 2-2

Δευτέρα 23/9
ΕΝΠ-Ομόνοια Αραδίππου 19:00

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube