Κύπρος

«Καθάρισε» την Ανόρθωση στο ντέρμπι και ανεβαίνει ο ΑΠΟΕΛ του Χιμένεθ!

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, έκανε το 2Χ2 με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο και… ανεβαίνει! Παρέμεινε στην κορυφή η Πάφος.

Ο ΑΠΟΕΛ του Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας μέσα στο ΓΣΠ την Ανόρθωση με μεστή εμφάνιση και «καθαρό» 2-0

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς (3') όταν ο Λαΐφης με μία κεφαλιά «δυναμίτη» νίκησε τον Ζίβκοβιτς και έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους. Μάλιστα, έκανε και μία εξαιρετική κίνηση, αφού δεν πανηγύρισε το γκολ του ως ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του.

Η αποβολή του Κονσεϊσάο (38') λόγω άσεμνης χειρονομίας προς τον διαιτητή, εξάλλου, δυσκόλεψε πολύ τα πράγματα για την Ανόρθωση…

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε το προβάδισμα και προς το φινάλε (79') του αγώνα ο Ντράζιτς σφράγισε τη νίκη για τους «γαλαζοκίτρινους», σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του! Ο Ντράζιτς δικαίωσε τον Χιμένεθ, καθώς η απόδοσή του ήταν κομβική.

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε τρίτος με 16 βαθμούς μετά από οκτώ αγωνιστικές στην Κύπρο, έξι πόντους πίσω (22) από την Πάφο FC, που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα. Νωρίτερα η Πάφος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου στο «Κατωκοπιά Επιστροφή», γύρισε το παιχνίδι (1-2) και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Cyprus League!


ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 2-0





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x