Τα παίζει όλα για… όλα η Εθνική Ελπίδων! Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών (19.00) και αναζητά μόνο τη νίκη. Διότι με ενδεχόμενο τρίποντο, θα τερματίσει 2η στον 7ο όμιλο και θα προκριθεί στα τελικά του Euro u21.

Οι έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες από τους εννιά ομίλους θα προκριθούν και βάσει των μέχρι τώρα κατατάξεων, υπάρχουν Εθνικές που δεν μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τους 20 πόντους που θα έχει η Ελλάδα αν νικήσει την «χρβάτσκα».

Η κλήρωση για τα τελικά του Euro u21 θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου, με τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων να διαμορφώνονται. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο περνούν στα νοκ-άουτ στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία.

Η Εθνική βρίσκεται στην 3η θέση και στο -2 από την Κροατία. Στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο, το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με σκορ 2-2 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Προ ημερών, η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 από τη Σλοβακία σε φιλικό, ενώ νωρίτερα είχε τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα ματς.

Η Κροατία από τη μεριά της κέρδισε την Παρασκευή την Ανδόρρα (2-0) και πλέον στρέφεται στο σημερινό ματς που της κάνει ακόμα και η ισοπαλία. Νωρίτερα, είχε τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, και δείχνει να μην βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Γιάννη Ταουσιάνη: Κώστας Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ), Άγγελος Αγγελόπουλος (ΑΕΚ), Νίκος Γραμματικάκης (Αστέρας AKTOR), Απόστολος Κωνσταντόπουλος (Μπίρσχοτ), Ηλίας Κωστής (Ατλέτικο Μαδρίτης), Παναγιώτης Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Αλέξης Καλογερόπουλος (Βόλος), Ισίδωρος Κουτσίδης (Ολυμπιακός), Απόστολος Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Θανάσης Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός), Λευτέρης Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Χρήστος Κουρφαλίδης (Κοζέντσα), Δημήτρης Μεταξάς (Ούλου), Φάνης Μπακούλας (Ολυμπιακός), Χρήστος Μουζακίτης (Ολυμπιακός), Αργύρης Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Γιάννης Αποστολάκης (ΟΦΗ), Σωτήρης Κοντούρης (Παναιτωλικός), Χρήστος Μπελεβώνης (Παναιτωλικό), Νίκος Ζουγλής (Αστέρας AKTOR), Δημήτρης Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Χαράλαμπος Κωστούλας (Ολυμπιακός), Γιώργος Κούτσιας (Σικάγο Φάιερ), Γιάννης Νιάρχος (Κόζιτσε), Στέφανος Τζίμας (Νυρεμβέργη).

Η βαθμολογία του ομίλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπακασέτας για Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: «Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου στις δύσκολες στιγμές»

Αντωνίου στη «Δίκη»: «Ο Μπάλντοκ θα πήγαινε στην πρεσβεία για το ελληνικό διαβατήριο του παιδιού του»

Πανηγύρισαν με καπνογόνα στα χέρια οι παίκτριες του Αστέρα Τρίπολης

Αστέρας-ΟΦΗ: Παίκτρια αποβλήθηκε για… μούντζα - Μεγάλη ένταση των δύο ομάδων με τη διαιτητή!

Κατσουράνης στους 94,6: «Ναι περίμενα την εμφάνιση της Εθνικής - Τα παιδιά αξίζουν μια πρόκριση και θα την πάρουν»

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει: Απίθανο γκολ του Κωστούλα στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων!

Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Κροατία

ΕΠΟ: Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες στη μνήμη του Μπάλντοκ

Η συλλυπητήρια επιστολή Τσέφεριν στην ΕΠΟ για Μπάλντοκ - Η απάντηση Γκαγκάτση

Βόλος: «Δύσκολο να περιγράψουν οι λέξεις τον πόνο για τον χαμό του Μπάλντοκ»