Την ελπίδα να έχει περισσότερο πανηγυρικό ύφος η συνέχεια του ντοκιμαντέρ ‘’Last Dance’’ εκφράζει ο Τόνι Κούκοτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό ΜΜΕ.

Ο Κροάτης, μέλος της μεγάλης ομάδας των Μπουλς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα στοιχεία που ήρθαν στο προσκήνιο στα δύο πρώτα επεισόδια, ειδικότερα ό,τι αφορά την απόφαση του Πίπεν σχετικά με την χρονική στιγμή που έκανε την επέμβαση.

«Ελπίζω τα άλλα επεισόδια να είναι περισσότερο λαμπρά και περισσότερο να έχουν ύφος ενός εορτασμού του μπάσκετ αντί να ρίχνουν ευθύνες και να μας απασχολούν με το γιατί δεν κατακτήσαμε οκτώ ή δέκα πρωταθλήματα», ανέφερε ο Κούκοτς στο NBC Sports και συνέχισε:

«Ο κόσμος ήταν τόσο χαρούμενος όταν αυτό συνέβαινε. Έτσι δεν γνωρίζω ποιοι άνθρωποι είναι εκνευρισμένοι κα ι με τι. Δοξάζω και αναπολώ τα όσα κάναμε στην προπόνηση και όσα κάναμε στο δρόμο στις διαδρομές. Αυτή η ομάδα δούλεψε πολύ, πολύ σκληρά και ήταν πάντα συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη. Μιλάμε για ανθρώπους που κέρδισαν έξι πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια και εμείς αναζητούμε να βρούμε μαύρες κηλίδες σε μια τέτοια ιστορία;», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube